Followers

Saturday, February 26, 2011

CARA-CARA NAK DAPATKAN PASSWORD WIFI..

oke.. hari nie,aku nk cerita dan tunjukkan cara-cara nak dapatkan pasword wifi dengan mudah dan pantas.
xpayah BURN dalam CD or download software bersaiz besar.. :)



oke,mula2 sekali,of course kna download software..
korang  klik dekat sini untuk download software tu.
make sure,memory korang cukup oke..

lepas tu dah siap download,korang kna open la application tuh..
klik dekat wireless key view.exe.
tunggu jap dalam 2 3 saat,terus bule dapat pasword.

mudah kan? jimat kos dan sapa yang pakai berukband,bule jimat kuota.. :)
oke,terimas sudi baca.

p/s:make sure tempat korang ada signal wifi.. klw xda,xdapat den nak nolong..

5 comments:

Hazieq Sanat said...

tgh cube try test...

syaza tyqa said...

bgus arr mcm tuh!

Anonymous said...

tapi nie utk detect password wifi yg ade dalam pc nie je... klu lupa password ok la...

ruddy gerung said...

ape lah awak ni bagi ilmu...tak ada guna sama sekali,,awak pun tak jelaskan secara detail,,tu software kne windows ape? XP ke 7 ?
sebab saya pake win7 tak kejepun,,yg ada cume passwd yg saye kne pake before,,

Anonymous said...

sory to say la ye..i think you ni GOBLOK la...hahaha...bnde mcm ni pn nk share jgak ea...nk publisiti ye?

.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...